Straight Design Studio Glas Krås 25cl

99 kr
Den här produkten finns i lager
Glas Krås från Designtorgets ny glas- och porslinsserie är tillverkad i munblåst glas och har tidlös och modern design. Glasserien Krås är framtagen i samarbete med Straight Design Studio som har inspirerats från ett av våra mest klassiska bruksföremål, det ikoniska höganäskruset och dess funktion. Serien kan utvecklas och kompletteras med fler delar tack vare sina enkla grundformer. Se matchande kanna nedan.

-Tål diskmaskin
-Munblåst glas
-Exklusiv hos Designtorget
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Färg
Transparent
Tillverkningsland
Portugal
Designer
Straight Design Studio
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Straight design är en Stockholm baserad studio med fokus på raka linjer, spännande former och oväntade lösningar. Grundaren Viktor Erlandsson arbetar ständigt med olika yrken och koncept. I 2016 gick Straight samman med designer Beatrice Nilsson. Hon agerar som ...

Läs mer

Straight Design Studio