SE/SEK

Carolina Sundberg Frozzypack matlåda svartvit

159 kr
Den här produkten finns i lager
Smarta matlådan Frozzypack med kylklamp underlättar både vardagen och ekonomin! Frozzypack är perfekt att ta med till jobbet, på skolutflykten, kanotturen, picknicken, stranden eller äventyret. Ingen extra kylklamp och kylväska behövs då locket har en inbyggd kylklamp. Matlådan håller maten sval ca 7 timmar i rumstemperatur. Förvara locket i frysen för längsta kyleffekt i 10 timmar. Packa även drickan nära så får den lite svalka av locket. Tål maskindisk och går att värma i mikrovågsugn (ej locket). Matlådan är tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd BPA-fri polypropylen. Locket innehåller en giftfri kylbevarande gelé.
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
0,9 liter
Färg
Svartvit
Designer
Carolina Sundberg
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Carolina Sundbergs dotter kom en dag hem från skolan, missnöjd med hur dagens pannkakor smakat efter några timmar i matlådan. Ur detta fick Carolina idén att skapa matlådan Frozzypack med kylfunktion. "Jag packade ner matsäck till henne i en kylväska, ...

Read More

Carolina Sundberg