SE/SEK

Förkläde Malört natur

1 900 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 82 kr/månad

Rejält förkläde av svenskt naturfärgat läder av högsta kvalitet från Tärnsjö Garveri, framtagen exklusivt för Designtorget. Förklädet har justerbara remmar både i midja och hals för bästa passform.

Förklädet är tillverkad på Öland och lädret är behandlat enligt vegetabilisk garvning, vilket är mer skonsamt för miljön. Skinnet kommer från svenska kor och är en restprodukt från köttproduktion. Fritt från krom och tungmetaller. Se andra delar ur samma serie nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Mått
86 x 60 cm, remmar 79 resp. 62 cm
Färg
Natur
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.