SE/SEK

Rains Flight Bag Rains grön

499 kr
Den här produkten finns i lager
Inspirerad av Rains klassiska ryggsäckar är Flight Bag designad för att bäras över axeln eller som en crossbody. Den är tillverkad av ett matt, vattentätt tyg och har ett huvudfack och en bakficka. Flight Bag har det klassiska Rains spännet samt magnetiska lås och ett justerbart axelrem.

-Huvudfack och lättillgänglig bakficka
-Spänne samt magnetiska lås
-Justerbart axelrem
-Finns i färgerna: grön & svart
Läs mer
Produktdetaljer
Material
50% PU 50 % PET
Mått
H 22,5 cm x L 16,5 cm x B 5 cm
Färg
Grön
Designer
Rains
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Det danska märket Rains är ett modernt livsstilsmärke som skapar väldesignade vattentäta plagg för den globala medborgaren. Påverkat av sitt skandinaviska arv har Rains en kompromisslös inställning till enkelhet som är lika rotad i funktionalitet ...

Read More

Rains