Shortcut Labs Flic vit

349 kr
Den här produkten finns i lager

Flic är en smart knapp och genväg till dina favoritfunktioner i mobilen. Bakom Flic står nystartade Shortcut Labs som genom innovationen möjliggör interaktion med mobilen på ett helt nytt sätt. Ta en selfie på distans, hitta din mobil eller spela upp musik från Spotify! Redan från start finns många olika funktioner att välja mellan och genom en pågående produktutveckling så kommer användare få tillgång till ny funktionalitet allt eftersom.

Flic styrs av tre kortkommandon som var och ett är kopplad till en funktion i den telefon – ett knapptryck, två knapptryck och genom att hålla inne knappen. För att komma åt funktionerna laddar du ner appen Flic som är kostnadsfri och genom denna aktiverar du sedan enkelt funktionerna.

För närvarande finns följande funktioner vilka utvecklas hela tiden:
- Ta bild
- Hitta telefon
- Spela musik
- Timer
- Skicka gps-postition
- Navigera
- Skapa inkommande låtsassamtal
- Ring favoritpersoner
- Dela plats
- Styr dit smarta hem

Knappen har ett självhäftande "lim" på baksidan som gör att du kan fästa den på smarta platser.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Silikongummi
Färg
Vit
Designer
Shortcut Labs
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bakom den trådlösa genvägs-knappen Flic ligger Shortcut Labs formgivaren People People. Varumärket Shortcut Labs startades av en student på KTH och drivs fortfarande av grundarna, med VD Joacim Westlund i spetsen. Idén till Flic föddes när Joacim Westlund...

Läs mer

Shortcut Labs