SE/SEK

Fjällräven necessär green

399 kr
Den här produkten finns i lager
Mångsidig necessär från anrika Fjällräven. Packväskan är tillverkad av G-1000 HeavyDuty-väv och skyddar innehållet från smuts och väta. Väskan är perfekt som en stor necessär eller för att packa kläder, lagningsutrustning, elektronik eller reseapotek. Stadig YKK-dragkedja och dragkläpp i läder. Handtag/hängögla på sidan. Ett huvudfack med en dragkedjeförsedd ficka och två öppna fack. Impregneringen kan förstärkas med Grönlandsvax, något som även ökar slitstyrkan ytterligare.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
65% polyester 35% bomull
Volym
4 l
Mått
BDH 27 x 10 x 19 cm
Färg
Grön
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.