SE/SEK

Fjällräven Foldsack No.3 Deep Blue

799 kr
Den här produkten finns i lager
Avskalad mindre axelväska, utformad för att bära livets nödvändigheter vart du än beger dig. Väskan är sydd i kraftig, stryktålig G-1000 HeavyDuty-tyg, i ett funktionellt utförande där locket viks ner och fästs på fronten med textilrem och metallspänne.

Huvudfacket är stort nog för att rymma karta, papper i A4-format, en iPad, pocketbok och annat du inte kan vara utan på resan eller till vardags. En ficka med dragkedja på utsidan, som täcks av locket när det är nedfällt. Bärhandtag i textil i ovankant och en justerbar axelrem, även den i textil.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
65% polyester 35% bomull
Volym
6 l
Mått
30 x 25 x 7 cm
Färg
Blå
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.