Fikamix NO.1 KANELBULLAR

229 kr
Den här produkten finns i lager
En kreativ svensk souvenir och presentprodukt som gör det möjligt att baka och njuta av äkta, nybakade svenska kanelbullar -var man än befinner sig i världen!

Bakmixen baseras på ett klassiskt svenskt recept, med grovmalen kardemumma i degen, kanel i fyllningen och pärlsocker på toppen. Alla torrvaror (inkl torrjäst) som behövs, samt även bakplåtspapper, finns i paketet. Tillsätt endast mjölk, smör, ett ägg och lite vatten.

Bakmixen är förpackad i en exklusiv presentbox som kan återfyllas med en refillförpackning när man har bakat klart. Instruktionerna är på både engelska och svenska.

-Portioner: 20 bullar
-Vikt (med lådan): 1100 g
-Förvaring: Torrt, inte över normal rumstemperatur.
Läs mer
Produktdetaljer
Mått
260x160x80
Färg
Grå
Tillverkningsland
Sverige
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, torrjäst (jäst, emulgeringsmedel E491), kanel, kardemumma, salt. *Från Sverige. Kan innehålla spår av sesamfrön.
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.