SE/SEK

Färgpenna Lyra orange neon

25 kr

8 kr

Den här produkten finns i lager

Lyras finaste färgpenna Ferby används av såväl unga amatörer somm konstnärer och proffs. Trekanstgreppet är ergonomiskt utformat för att inte trötta ut handen. Pennan är 10 mm i diameter och har ett 6,25 mm tjockt färgstift som är hellimmat för att inte bräckas om man tappar pennan i golvet. Ferby är av högsta kvalitet och innehåller extra mycket pigment. Varje färg har sin egen färgkod (dvs rosa är inte en blandning av vit och röd). Pennan är tillverkad av PEFC-certifierat trä.

Se blyertspenna ur samma serie nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Mått
17,5 cm
Färg
Orange
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.