TAF Architects Dörrknackare Knock svart

395 kr
Den här produkten finns i lager
Knock Knock är en dörrknackare i aluminium från NakNak. Den går även utmärkt att använda som väggkrok eller för att sätta fast meddelanden i. Namnet Knock Knock är en ordlek med knack-ljudet som också är ursprunget till företagets namn - NakNak.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Aluminium
Mått
BHD 9 x 14,6 x 3 cm
Färg
Svart
Designer
TAF Architects
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TAF är en Stockholmsbaserad design- och arkitektstudio som grundades av Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom år 2002. Den svenska formgivarduon har sedan tagit fram produkter för flera prestigefyllda tillverkare som t.ex. Muuto och NakNak....

Läs mer

TAF Architects