Skandinavisk Doftspridare hav

499 kr
Den här produkten finns i lager

Aromflaska med en ren och fräsch doft med inspiration från vår skandinaviska natur. Doften Hav är sval och fräsch, och minner om våra nordiska vatten.

Doftspridaren är tillverkad av handblåst glas med ett minimalistiskt mönster. Åtta träpinnar medföljer. Doften sprids genom pinnarna och regleras med antalet pinnar som används. Ju fler pinnar du använder, desto starkare blir doften. Vänd på pinnarna regelbundet för bästa effekt. Den parfymerade oljan räcker i 3-4 månader beroende på antalet aktiva pinnar. Oljan är helt alkoholfri

Läs mer
Produktdetaljer
Volym
200 ml
Mått
Ø 11 cm, höjd 8 cm
Färg
Blå
Designer
Skandinavisk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bakom varumärket Skandinavisk står engelsmännen Shaun Russell och Gerry Kingham. Båda flyttade till Sverige för ca 15 år sedan för kärlekens skull och blev sedan kvar. Så småningom förälskade sig Shaun och Gerry även i den ...

Läs mer

Skandinavisk