Skandinavisk Doftljus vinter 3-p mini

499 kr
Tillfälligt slut i lager online

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Frankrike, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 16 timmar per ljus.

Doften Skog reflekterar lugnet i våra nordiska skogar, och framställs av en blandning av tre olika träslag. Krispiga doften Snö är sval och fräsch, med en ton av bär och trä. Doften Baer är något söt och minner om lingon och blåbär. Se andra doftljus nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
Ø 4,5 cm, höjd 6 cm
Färg
Varierar
Designer
Skandinavisk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bakom varumärket Skandinavisk står engelsmännen Shaun Russell och Gerry Kingham. Båda flyttade till Sverige för ca 15 år sedan för kärlekens skull och blev sedan kvar. Så småningom förälskade sig Shaun och Gerry även i den ...

Läs mer

Skandinavisk

Nyhetsbrev

Följ oss även på...