Skandinavisk Doftljus natur 3-p mini

499 kr
Den här produkten finns i lager

Tre exklusiva doftljus i handblåsta frostade glas och trälock, med inspiration från vår skandinaviska natur. Ljusen är handstöpta i Danmark och Belgien, av en blandning av parfym och FSC-certifierad vegetabiliskt vax och mineralvax. Bomullsveke. Brinntid upp till 12 timmar per ljus.

Doften Fjord är svagt fruktig och minner om friska vatten och dundrande vattenfall. Krispiga doften Ö är sval och fräsch, och minner om den svenska skärgården. Doften Hav är sval och fräsch, och minner om våra nordiska vatten. Se andra doftljus nedan.

Produktdetaljer
Designer
Skandinavisk
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Bakom varumärket Skandinavisk står engelsmännen Shaun Russell och Gerry Kingham. Båda flyttade till Sverige för ca 15 år sedan för kärlekens skull och blev sedan kvar. Så småningom förälskade sig Shaun och Gerry även i den ...

Läs mer

Skandinavisk