SE/SEK

Doftljus LEMPI med lock

349 kr

175 kr

Den här produkten finns i lager
Lempi är ett gammalt finskt ord för kärlek och detta stilrena doftljus i svartvitt har en fräsch, romantisk doft av pioner, jordgubbar, ros och ekmossa. Dofterna påminner om en riktig sommarträdgård och får hemmet att kännas både inbjudande och hemtrevligt. Finns i två storlekar.

-Brinntid 49 timmar
-Material: Vegetabiliskt vax, veke i bomull, lock i bokträ (av FSC-certifierade europeiska skogar.), behållare i målat glaskärl.
-Tillverkad i Frankrike
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
190 ml
Mått
höjd 8,9 cm, Ø 7,3 cm
Färg
Svartvit
Ingredienser
P-tert-butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone ; benzyl salicylate ; dl-citronellol ; d-limonene (r)-p-mentha-1,8-diene
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.