SE/SEK

Dockor Pride

399 kr
Den här produkten finns i lager
De ryska dockorna från Spring Copenhagen kommer nu i en Pride-version! Pride docka är en modern babushka. Att ha Pride dockorna i ditt hus är ett sätt att visa att världen behöver utrymme för alla och det är vad The Expressions-serien handlar om. Dockorna är även en prydlig presentidé

Pride dockorna är en av sju modeller i Expressions Series, designad av Benjamin Hansen. De är handgjorda och fungerar både som en stor babushka eller uppdelad i tre figurer.

Rengör enklast med en torr trasa.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Furu
Mått
14x7cm, 10x5,2cm och 75.5x4cm
Tillverkningsland
Kina
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.