Maria Holmer Dahlgren Disktrasa Stockholm röd

35 kr
Den här produkten finns i lager
Disktrasan för dig som älskar Stockholm som gör disken till ett rent nöje. Disktrasan har välkända motiv från Stockholm så som Kaknästornet, Sergels torg och Gamla stan. Finns i två färger. Se matchande förkläde och bricka nedan!
Läs mer
Produktdetaljer
Tvättråd
60°
Färg
Röd
Designer
Maria Holmer Dahlgren
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Maria Holmer Dahlgren är art director och designer med utbildning i grafisk teckning och på Lunds universitet. Hon hämtar sin inspiration från resor till både små och stora ställen, nära och långt borta. Och att upptäcka vackra detaljer i ...

Läs mer

Maria Holmer Dahlgren