Pagina förlag Den stora diplomboken för barn

159 kr
Den här produkten finns i lager

Den stora diplomboken för små och stora bedrifter i ett barns liv! Ibland kan det kännas jobbigt att behöva bädda sin säng varje dag. Eller att lyssna på pappas tjat om att lägga smutskläderna i tvättkorgen och inte på golvet. Men nu kan du få belöning för allt slit! I den här boken finns det tjugo fina diplom som bara väntar på att signeras och hängas upp på väggen i ditt rum.

Men först ska mamma eller pappa bestämma vad du ska göra och hur länge du måste klara av det. Sedan är det upp till dig. Lyckas du kämpa till dig alla diplom? Boken innehåller tjugo st diplom i A4-format.

Produktdetaljer
Antal sidor
40
Material
Papper
Mått
30 x 21 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag