SE/SEK

HAHA Cylinder Ljusstake Alia 2-pack

70 kr
Den här produkten finns i lager

Cylinder i 2-pack som kopplar samman de olika delarna av ljusstaken Alia. Koppla ihop delarna, bygg uppåt eller åt sidan, och skapa din egen unika ljusstake!

Alia är en ljusstake som består av två former vilka kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled. Alia låter användaren skapa sin egen personliga komposition. Ljusstaken är formgiven av formgivarduon HAHA, bestående av Arash Eskafi och Yu-Chin Chiang.

- Vanligtvis är ett objekt redan bestämd i form, storlek och funktion. Vi har varit intresserade av att utforska relationen mellan objektet, användaren och rummet. Vi ville skapa något som var annorlunda men fortfarande enkelt och klassiskt. Något som kunde ta plats, och förändra platser, Vi skapade Alia, säger Yu-Chin Chiang.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Mått
Ø 2,5 cm, höjd 3,5 cm
Designer
HAHA
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Masterprogrammet i Industridesign på Konstfack i Stocokholm blev startskottet för formgivarna Arash Eskafi och Yu-Chin Chiangs samarbete. Sedan sommaren 2015 driver de företaget HAHA. Ett namn som speglar företagets motto - att skapa design som ger glädje. Och en ...

Read More

HAHA