Clothing Mist

249 kr
Den här produkten finns i lager

Pure Effect's clothing mist är ett simpelt sätt att fräscha och friska upp textiler och kläder. Misten tar både verksamt bort och förebygger odörer. En smart metod som förlänger tiden mellan tvättar. Kan användas på textil i ytterkläder, sjalar, tröjor, kavajer, väskor etc. Har en svagt blommig doft av Daybreak. Misten är grundad på en aktiv bakteriekultur som är snäll mot människor och miljö.


-Färdigblandad för direkt användning 
-pH-neutral 
-Utan färgämnen 
-Biologiskt nedbrytbart enligt OECD 301 
-Förpackningen tillverkas av återvinningsbar plast (källsorteras som hård plastförpackning).


Innehåll: <3% non-jonisk tensid, konserveringsmedel, parfym. Innehåller även aktiv bakteriekultur och vatten.


Pure Effect är en ny generation probiotisk rengöring som gör rent på riktigt. Alltid hållbara och effektiva produkter med omtanke om dig, dina nära och vår gemensamma miljö. Rengöring med bioteknik – eller probiotisk rengöring som vi ibland talar om – innebär att man för in godartade bakterier i våra liv när vi städar. I Clean Floor tar man hjälp av naturens egna rengörare, mikroorganismer, och en teknologi som kallas bioteknik. Mikroorganismerna sköter den biologiska nedbrytningen i naturen genom att producera enzymer och andra ämnen som bryter ner organiskt material.

Läs mer
Produktdetaljer
Volym
150 ml
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.