Chokladfabriken Chokladprovarpaket tre smaker

199 kr
Den här produkten finns i lager

Chokladprovnings-kit för finsmakare, perfekt som gå bortpresent! Chokladkakorna är alla av högsta kvalitet och spänner från ljus och söt till mörk och vaniljig. Vikt ca 75 g per chokladkaka. Runt chokladen sitter en gördel med chokladprovartips.

Elvesia är en ljus ekologisk choklad med 42% kakaohalt. Chokladen har en angenäm smak kantad av vanilj och gräddkola och är mindre söt än man kan tro. Elvesia är gjord på bönor från Hacienda Elvesia i Dominikanska republiken. De blev till choklad hos schweiziska Felchlin. Märkt med Rainforrest Alliance.

Manjari är en mörk choklad med 65% kakaohalt. Chokladen är tillverkad av criollo- och trinitariobönor från Madagaskar, och förädlad av franska Valrhona. Den har en hög syra och hallontoner.

Occumare är en mörk choklad med 71% kakaohalt. Chokladen är tillverkad av den exklusiva criollobönan, och förädlad av spanska Chocovic. Chokladen är en nötig, fruktig och ordentligt mörk choklad med en aning vanilj.

Innehåll Elvesia
Kakaomassa, kakaosmör, socker, mjölkpulver, gräddpulver, solroslecetin. Kan innehålla spår av nötter, mandel, jordnöt, mjölk, ägg, sesam och gluten.

Innehåll Manjari
Kakaomassa, kakaosmör, socker, sojalecitin, vanilj. Kan innehålla spår av nötter, mandel, jordnöt, mjölk, ägg, sesam och gluten.

Innehåll Occumare

Kakaomassa, kakaosmör, socker, sojalecetin. Kan innehålla spår av nötter, mandel, jordnöt, mjölk, ägg, sesam och gluten.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Choklad
Mått
16 x 9,5 cm
Färg
Brun
Designer
Chokladfabriken
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Chokladfabriken drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson, och har sedan dess blivit en självklar destination för chokladpuritaner i Stockholm. Martin är utbildad konditor och har bl a tjänstgjort fyra år i Svenska kocklandslaget. Ellinor ser till att...

Läs mer

Chokladfabriken