Chokladfabriken Chokladkalender mörk choklad

150 kr
Den här produkten finns i lager

Äntligen en chokladadventskalender för vuxna! Chokladen i luckorna heter Andoa noir och är en ekologisk mörk choklad med kakaohalt på 70%. Andoa noir kommer från franska tillverkaren Valrhona men har tempererats och monterats i Chokladfabrikens lilla fabrik i Stockholm.

Innehåll
Kakaomassa, kakaosmör, råsocker och sojalecitin. Alla råvaror är ekologiska och märkta med Fair Trade. Kan innehålla spår av nötter, ägg, mjölk, gluten och jordnöt. Vikt ca 120 g.

Produktdetaljer
Material
Choklad
Mått
30 x 30 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Chokladfabriken
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Chokladfabriken drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson, och har sedan dess blivit en självklar destination för chokladpuritaner i Stockholm. Martin är utbildad konditor och har bl a tjänstgjort fyra år i Svenska kocklandslaget. Ellinor ser till att...

Läs mer

Chokladfabriken