Chokladfabriken Chokladkalender ljus choklad

155 kr
Den här produkten finns i lager

Just nu - 2 för 199 kr!


En bit choklad om dagen gör december till en bättre månad! Chokladen i den här chokladadventskalendern heter Elvesia och är en ekologisk mjölkchoklad med en kakaohalt på 42%. Elvesia är gjord av kakaobönor från odlingen Hacienda Elvesia i Dominikanska republiken, men har tempererats och monterats i Chokladfabrikens lilla fabrik i Stockholm.

Innehåll
Råsocker, kakaosmör, kakaomassa, mjölkpulver, och solroslecitin. Alla råvaror är ekologiska. Kan innehålla spår av mandel, nötter, ägg, mjölk, gluten och jordnöt. Chokladen är märkt med Rainforest Alliance. Vikt ca 120 g.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Choklad
Mått
30 x 30 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Chokladfabriken
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Chokladfabriken drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson, och har sedan dess blivit en självklar destination för chokladpuritaner i Stockholm. Martin är utbildad konditor och har bl a tjänstgjort fyra år i Svenska kocklandslaget. Ellinor ser till att...

Läs mer

Chokladfabriken