SE/SEK

Chokladfabriken Chokladkaka Occumare 71%

69 kr
Den här produkten finns i lager

Occumare är en mörk choklad med 71% kakaohalt, perfekt till finsmakaren. Chokladen är tillverkad av den exklusiva criollobönan, förädlad av spanska Chocovic och sedan direktimporterad av stockholmsbaserade Chokladfabriken. Chokladen är en nötig, fruktig och ordentligt mörk choklad med en aning vanilj.


Innehåll
Kakaomassa, kakaosmör, socker, sojalecetin. Kan innehålla spår av nötter, mandel, jordnöt, mjölk, ägg, sesam och gluten. Vikt ca 75 g.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Choklad
Mått
16 x 9,5 cm
Färg
Brun
Designer
Chokladfabriken
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Chokladfabriken drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson, och har sedan dess blivit en självklar destination för chokladpuritaner i Stockholm. Martin är utbildad konditor och har bl a tjänstgjort fyra år i Svenska kocklandslaget. Ellinor ser till att...

Read More

Chokladfabriken