Chokladfabriken Chokladkaka Mandel & Flingsalt

69 kr
Den här produkten finns i lager

Det här en en ljus och len mjölkchoklad med en kakaohalt på 35%. Med en kombination av fina spanska mandlar och knaprigt franskt flingsalt blir det en smakupplevelse utöver det vanliga. Chokladen heter Satilia Lactee och är gjord av flera sorters kakaobönor som har blandats hos franska Valrhona.

Innehåll

Kakaomassa, kakaosmör, socker, mjölkpulver, mandel, salt, sojalecitin. Kan innehålla spår av nötter, ägg, och gluten. Vikt ca 75 g.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Choklad
Mått
16 x 9,5 cm
Färg
Brun
Designer
Chokladfabriken
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Chokladfabriken drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson, och har sedan dess blivit en självklar destination för chokladpuritaner i Stockholm. Martin är utbildad konditor och har bl a tjänstgjort fyra år i Svenska kocklandslaget. Ellinor ser till att...

Read More

Chokladfabriken