Choklad Djurgården 70%

85 kr
Den här produkten finns i lager

Chokladen för alla som älskar Djurgården i Stockholm! Den här lyxiga chokladkakan är tillverkad av trinitario-bönor från San Miguel, Peru, och består av endast av ekologiska råvaror. Till det kommer en touch av lingon. Chokladen är helt fri från tillsatser, konserveringsmedel och E-nummer, och dessutom är den helt ägg- och glutenfri. Kakaohalt 70%. En chokladkaka för finsmakaren med andra ord!

Innehåll
Kakaomassa, rårörsocker, kakaosmör, naturlig arom (lingon). 100% fri från nötter, mandlar, jordnötter, soja, ägg och gluten. Vikt ca 80 g.

Läs mer
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.