Cribble Craft Byggsats Cribble Livingroom

199 kr
Den här produkten finns i lager
Byggsats med delar av plywood som sammanfogas med varandra. Utforska alla vardagsrummets möjligheter med denna uppsättning soffor, bord och hyllor. Delarna är naturfärgade för att locka till målning och pyssel. Kreativt och underhållande för stora och små.

Innehåller:
1 soffbord x 3 bitar
1 klädhängare x 2 bitar
1 fönsterkruka x 5 bitar
1 stereobänk x 6 bitar
1 soffa x 4 bitar
1 fåtölj x 4 bitar
1 tidningsrack x 4 bitar
3 S-krokar x 1 bitar
2 buskar x 1 bitar
+ friformsbitar

*OBS. Cribble Craft bas-kit (byggnaden) säljs separat.
*Träet är FSC-certifierad björkplywood, laser- eller vatten-skuren för minimal miljöpåverkan. Använd inte denna produkt om du är 3 år eller yngre, den kan orsaka kvävning på grund av små delar!
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plast
Färg
Natur
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Cribble Craft
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Konceptet skapades när entreprenören Josefin Palmgren och silversmeden Anna Wikberg, som då pluggade psykologi respektive pedagogik, möttes på Stockholms Makerspace. De båda byggde sina egna dockhus som barn och under sina studier insåg de att denna lek fyllt ...

Läs mer

Cribble Craft