SE/SEK

Cribble Craft Byggsats Cribble base kit

499 kr
Den här produkten finns i lager
Bygg ditt eget minihus med Cribble Craft. Byggsats med delar av plywood som sammanfogas med varandra eller med hjälp av plastbitar. Kreativt och underhållande för stora och små. Det finns 3 olika tilläggskit att inreda huset med, se nedan (säljs separat).

Cribble är spatialkognitivt utvecklande samt inbjuder till skapande genom att vara en tom kanvas att pyssla med, måla eller tillverka egna tillbehör till. Delarna kan användas om och om igensatt integreras med övriga leksaker, såsom dockor och bilar.

Varje grundkit är tillräckligt stort att skapa något som liknar en tvårummare, en liten stuga eller ett studenthem. 1 tilläggskit brukar passa bra inuti 1 grundkit. Så om du skaffar 2 tilläggskit, och vill att alla möbler ska få plats inomhus, rekommenderar vi att du köper 2 grundkit.

Innehåller:

20 golvbitar
18 pelare
9 helväggar
6 fönsterväggar
3 dörrväggar
3 dörrar
6 T-lås
9 I-lås
9 L-lås
1 X-lås
6 övre gångjärn
6 nedre gångjärn

*Träet är FSC-certifierad björkplywood, laser- eller vatten-skuren för minimal miljöpåverkan. Vi använder bara icke-giftigt och food-grade plast. Använd inte denna produkt om du är 3 år eller yngre, den kan orsaka kvävning på grund av små delar!
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Plywood
Färg
Natur
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Cribble Craft
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Konceptet skapades när entreprenören Josefin Palmgren och silversmeden Anna Wikberg, som då pluggade psykologi respektive pedagogik, möttes på Stockholms Makerspace. De båda byggde sina egna dockhus som barn och under sina studier insåg de att denna lek fyllt ...

Read More

Cribble Craft