Iris hantverk Brokvast Björk lång

250 kr
Den här produkten finns i lager

Sopkvast för utomhusbruk från Iris hantverk, tillverkad av björk och bassine. Bassine (Borassus Flabellimormis), eller sagopalm, växer i Ostindien och även på Sri Lanka. Det är palmbladen som torkas, varefter nervtrådarna frigörs genom piskning. Färgen är brunaktig och kännetecknande är att bassinen är mjukare och sprödare än den övriga piassavan. Colombo-bassine är en styvare sorts bassine som kommer från Sri Lanka.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björk
Mått
Borste 30 x 18 cm, skaft 98 cm
Färg
Natur
Designer
Iris hantverk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

I slutet av 1800-talet startades ett litet borstbinderi i Stockholm. Verksamheten fick namnet Iris hantverk, och de specialiserade sig på att ta fram vackra bruksföremål för hemmet. Satsningen var lyckad, efterfrågan blev stor och rörelsen växte snabbt. Precis ...

Läs mer

Iris hantverk