Louise Hederström Brickbord med tidningsställ

1 975 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 85 kr/månad

Brickbordet Minnie Mae Paper med tidningsställ passar in överallt och är enkelt att bära med sig ut på verandan, till sängkanten eller att ha som sidobord vid soffhörnet. Bordet är designat av Louise Hederström för Maze. Brickan är tillverkad av formpressad plywood och övriga bordet av metall.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
BHD 70 x 49 x 24 cm
Färg
Vit
Designer
Louise Hederström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Louise Hederström är utbildad vid Beckmans Designhögskola i Stockholm och har även studerat vid Lunds universitet. Hon låter materialet och grafiska former arbeta tätt med funktionaliteten som utgångspunkt för all hennes design. Hon inspireras bland annat av...

Läs mer

Louise Hederström