SE/SEK

Bricka Terrazzo vit

620 kr
Den här produkten finns i lager
Rektangulär bricka från svensk-australiske formgivaren Sara Lundgren, som står bakom varumärket ZAKKIA. Sara växte upp bland form och design i Sverige, och sedan hon flyttat till Australien växte denna passion sig starkare. Stor del av inspirationen finner hon av den naturliga skönheten i hennes nya miljö. ZAKKIAs produkter är handgjorda och varje produkt har mångsidiga möjligheter som bär genom tid av vardaglig användning. Produkterna är konstruerade i Australien och gjorda för hand, i samarbete med partners från Vietnam och Indien.

Får ej användas i ugn, mikro eller diskmaskin. Finns i olika utföranden. Se matchande brickor och brevpressar nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Konstgjord sten
Mått
32,8 x 19,8 cm
Färg
Vit
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.