SE/SEK

Malva Fürst Bricka Tela svart 46 cm

475 kr

238 kr

Den här produkten finns i lager
Tela är en ny serie formgiven av Malva Fürst för Designtorget. Mönstret har fått sitt namn av det spanska namnet för tyg; tela. Brickan är tillverkad av Formpress på Öland, av FSC-märkt björkfanér. Inget vatten används i produktionen. Brickan är food contact approved. Stadig och stark konstruktion med lång hållbarhet. Brickorna läggs ihop för hand för att garantera högsta kvalitet. Uttjänta brickor sorteras som brännbar fraktion. Diskas för hand.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björkfanér
Mått
Ø 46 cm
Färg
Svart
Designer
Malva Fürst
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Malva Fürst är art director, illustratör och grafisk designer, utbildad på bl a Grafikskolan och Konstfack i Stockholm. Den stora passionen är böcker och mönster, och med en master i historia hämtar hon ofta inspiration från kulturella och politiska ...

Read More

Malva Fürst