Scandinavian Design Factory Bricka T-Centralen

239 kr
Den här produkten finns i lager
Liten bricka med motiv från tunnelbanestationen T-Centralen i Stockholm. Brickan ingår i kollektionen Gröna linjen, fotograferad av Anders Widegren för Scandinavian Design Factory. Övriga motiv är hämtade från Slussen och Hötorget. Gröna linjen är Stockholms äldsta, längsta och mest trafikerade tunnelbanelinje, invigd 1950.
Produktdetaljer
Material
Formpressad laminat
Mått
27 x 20 cm
Färg
Vit
Designer
Scandinavian Design Factory
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Scandinavian Design Factory är ett svenskt företag med bas i Stockholm. Varumärket grundades 2008 av Anders Widegren. Formspråket i deras produkter har ofta ett minimalistiskt uttryck och är skapade för att passa en modern livsstil. De handplockar sina formgivare, ...

Läs mer

Scandinavian Design Factory