SE/SEK

Marianne Westman Bricka Rödbeta Grå 38cm

465 kr
Den här produkten finns i lager
Grå bricka med rödbetsmotiv från Almedahls. Exklusivt producerat för Designtorget.

Det anrika textilföretaget Almedahls designhistoria går tillbaka till 1846 i sällskap av formgivare som Josef Frank, Marianne Westman och Astrid Sampe.

Tål diskmaskin.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Trä
Maxvikt
416g
Mått
39 cm i diameter
Färg
Grå
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Marianne Westman
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Marianne Westman började som 18-åring på Konstfacks keramiklinje i Stockholm och studerade för Edgar Böckman. Efter det handplockades hon av porslinsfabriken Rörstrand för en provanställning som senare blev permanent. Hon var anställd hos Rörstrand...

Read More

Marianne Westman