SE/SEK

Malva Fürst Bricka Odon 38 cm

349 kr

175 kr

Den här produkten finns i lager

Serien Odon är framtagen genom ett samarbete mellan Designtorget och dåvarande Konstfack-studenten Malva Fürst. Serien är tillverkad på Öland, av FSC-märkt björkfanér. Inget vatten används i produktionen, allt för att värna om miljön. Brickan är ”food contact approved”. Brickorna läggs ihop för hand för att garantera högsta kvalitet. Tål maskindisk, även industriell maskin.

Om det blåa mönstret som Malva tagit fram till Designtorget säger hon så här:

"Mönstret Canasta kom till en sommar i Småland när jag arbetade fritt och intuitivt med akvareller. En arbetsmetod som kräver mod och tilltro men som ofta ger oväntade och spännande resultat. Canasta är spanska för korg. Jag tycker mönstret har en vävd, textil känsla."

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björkfanér
Mått
Ø 38 cm
Färg
Blå
Designer
Malva Fürst
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Malva Fürst är art director, illustratör och grafisk designer, utbildad på bl a Grafikskolan och Konstfack i Stockholm. Den stora passionen är böcker och mönster, och med en master i historia hämtar hon ofta inspiration från kulturella och politiska ...

Read More

Malva Fürst