SE/SEK

Olle Eksell & Johan Andersson Bricka Odenplan 38 cm

395 kr
Den här produkten finns i lager
Bricka i björklaminat med detaljrik illustration av Stockholms vackra torg vid Odenplan. Motivet är formgivet av grafiska formgivaren och affischkonstnären Olle Eksell (1918-2007), kanske mest känd som upphovsmannen bakom de numera världsberömda "ögonen" på paketen för Ögonkakao.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Formpressad laminat
Mått
Ø 38 cm
Färg
Svartvit
Designer
Olle Eksell & Johan Andersson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Olle Eksell (1918-2007) var kreatören som var före sin tid, som när han 1956 för Mazetti skapade Sveriges första designprogram med de berömda ögonen. Redan som 14-åring bestämde sig Olle Eksell för att bli reklamtecknare. 1946 tog han båten ...

Read More

Olle Eksell & Johan Andersson