Kid Falk Bricka Gurka gul

399 kr
Den här produkten finns i lager

Serveringsbricka i FSC-märkt trä från illustratören och formgivaren Kid Falk. Motivet är både minimalistiskt och organiskt och tillför naturkänsla där den placeras.  Miljövänligt producerad i Sverige. Tål maskindisk.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björkfanér
Mått
Ø 38 cm
Färg
Gul
Designer
Kid Falk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Illustratören och designern Kid Falk är utbildad på Beckmans Modelinje i Stockholm. Hon är född och uppvuxen i Dalarna och inspirationen kommer från naturen. Som mönsterdesigner har hon jobbat åt H&M, Axfood AB samt tagit fram egna produktserier. Kid ...

Läs mer

Kid Falk