SE/SEK

Navet Stockholm Bricka Clamp Tray antracit S

730 kr
Den här produkten finns i lager

Clamp Tray är en bricka och hylla i ett. Brickan fästs med en mässingtving och blir ett extra utrymme och en inredningsdetalj till hemmet. Fäst Clamp Tray på fönsterbrädan, i bokhyllan, eller köksbänken. Tillverkad av pulverlackad metall och mässing.

Clamp Tray är formgiven av stockholmsbaserade Navet. Finns i flera färger och två storlekar. Maxvikt 1 kg.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Metall
Mått
Ø 15 cm, höjd 17 cm
Färg
Grå
Designer
Navet Stockholm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Navet är ett stockholmsbaserat designkollektiv som sedan starten 2011 drivs av en grupp formgivare och vänner. De arbetar med både inredning och design, men besitter även stor expertis inom eventplanering. I maj 2012 arrangerade Navet ett event som i sig även var ett ...

Read More

Navet Stockholm