Bookbinders Design Box A5 grön

375 kr
Tillfälligt slut i lager online

Pappbox från Bookbinders Design med omslag av högkvalitativ bokbinderiväv. Lådan är en snygg inredningsdetalj och samtidigt perfekt som förvaring av dokument, småsaker, nycklar - allt du behöver men inte vill ha liggande framme. Finns i storlekarna A4 och A5. Innermått: 22,1 x 15,1 x 5 cm.

Se matchande skrivböcker och fotoalbum!

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
33 x 16 x 6 cm
Färg
Grön
Designer
Bookbinders Design
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bookbinders Design är ett svenskt företag baserat i Stockholm. Sedan 2001 designar och producerar de bland annat vävklädda skrivböcker, fotoalbum, pärmar, kalendrar och boxar av hög hantverksmässig kvalitet. Idag har Bookbinders Design 12 konceptbutiker och ...

Läs mer

Bookbinders Design