SE/SEK

Menu Bordslampa The Standard vit

1 995 kr

1 397 kr

Den här produkten finns i lager
Betala 60 kr/månad

The Standard är en enkel och smakfull lampa som suddar ut gränserna mellan industri- och hemmiljö. Lampan utstrålar en känsla av renhet och balans som gör den extra iögonfallande.

The Standard är Sylvan Willenzs tolkning av den klassiska industrilampan. Man har istället för det typiska metalliska utseendet valt att tillverka lampan helt i opalglas. Lampan har blåsts från ett enda stycke glas. Finns även som taklampa.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Glas
Glödlampa
E27
Mått
Ø 24 cm, höjd 18 cm
Färg
Vit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Read More

Menu