Menu Bordslampa JWDA mässing

1 799 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 77 kr/månad
JWDA Table Lamp är en bordslampa med dimmer formgiven av stockholmsbaserade formgivaren Jonas Wagell för Menu. Wagell har på ett stilsäkert och självklart sätt lyckats kombinera det sköra och det råa. Han har förvandlat mötet mellan två världar till en vacker liten lampa där ett elegant opalglas står på en fot av borstad mässing. Opalglaset ger lampan ett mjukt sken och gör den perfekt att placera på soffbordet, i bokhyllan eller bredvid sängen. JWDA finns i flera utföranden.

Dimbar: Ja
Glödlampa ingår ej.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Mässing
Sladd
2 m
Glödlampa
Max 40W G9
Mått
Ø 17 cm, höjd 29 cm
Färg
Guld
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu