Menu Bordslampa Conic vit

3 299 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 141 kr/månad

Conic Table Lamp är en praktisk och lekfull bordslampa från Menu, formgiven av Thomas Bentzen. Lampan är resultatet av designerns experiment med geometri och asymmetri. Slutresultatet består av en vackert konad lampskärm med en intressant och tilltalande vinkling. Lampan är tillverkad i vitlackerad metall.

Thomas Bentzen är en kreativ designer som lägger stor vikt vid funktion, samtidigt som han älskar att tänja på gränserna i både material och form. Hans verk har ofta en hög hållbarhet i kvalité, både i det fysiska såväl som det visuella.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Stål
Sladd
2 m
Glödlampa
E27, max 60W
Mått
Ø 30 cm, höjd 50 cm
Färg
Vit
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Läs mer

Menu