SE/SEK

Terrible Twins Bordsduk Grovlinne Natur

999 kr
Den här produkten finns i lager
Enfärgad duk i vävd grovlinne kvalité. Perfekt komplement till alla festliga dukningar, men också till vardags för en naturnära känsla vid bordet. Se matchande bordsduk och kökshanddukar nedan.

Skötselråd: Tvättas i 60°, ej torktumling.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
100% linne
Tvättråd
60°
Mått
148x250 cm
Färg
Natur
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Terrible Twins
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Varumärket Terrible Twins grundades år 2006, men systrarna Karin och Sara har varit aktiva som designers och produktutvecklare sedan 1980-talet då de skapade egna klädkollektioner som såldes på marknader i London. Då bar de 1980-talets klassiker: ...

Read More

Terrible Twins