SE/SEK

Menu Bord/vägglampa TR bulb matt

2 695 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 115 kr/månad
Bord/vägglampa TR bulb matt från Menu, formgiven av Tim Rundle.

Lampan är en smart lösning för det moderna stadslivet och fungerar både som bords- och vägglampa. Den är inspirerad av en urban livsstil där flytt mellan städer och länder blir alltmer vanligt av många skäl. Den dimbara LED-lampan med sin eleganta sfäriska form döljer lampans montering, medan opalglasdiffusern ger en jämn, harmonisk glöd, vilket förhindrar bländning och avger ett fint sken. Lampan har svart tygsladd.

-Material: Opalglas, Nylon (PA6), LED COB, marmor, stål
-Formgivare: Tim Rundle
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Marmor
Sladd
200 cm
Glödlampa
E27
Mått
H: 22 cm, Ø16/20 cm
Färg
Grå
Designer
Menu
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända ...

Read More

Menu