Jonas Lindvall Bord Miss Holly björk

15 965 kr
Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Betala 616 kr/månad

Det enkla är ofta det allra vackraste. Jonas Lindvall har för Stolab skapat ett bord, till sin stol Miss Holly, som bygger på en enkel och tydlig konstruktion i massivt trä. Miss Holly har en kraftig skiva och omsorgsfullt bearbetade kanter och ben som gör att bordet får ett mjukt och inbjudande uttryck. Enkelhet möter hög materialkänsla. Ett bord för familjen, släkten och kontoret. Bordet är tillverkat av massiv björk.

Bordsskivans mått: 235 x 82 cm
Höjd: 73 cm

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björk
Mått
BHD 235 x 82 x 73 cm
Färg
Natur
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Jonas Lindvall
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Jonas Lindvall är en av Sveriges mest framstående och framgångsrika arkitekter och möbelformgivare. Som arkitekt har Lindvall gjort allt ifrån privatvillor och lägenheter till affärs-, restaurang-, och hotellinredningar. Som möbelformgivare har han gjort ...

Läs mer

Jonas Lindvall