Bokförlaget Langenskiöld Bok Wingårdhs villor: Villa Kristina

289 kr
Den här produkten finns i lager

Den andra delen om Wingårdhs villor: Villa Kristina. Hur bygger man en ny villa på en trång, avstyckad tomt? Hur skapar man sin egen värld, tätt omgiven av högst varierade grannbyggnader? Boken är en kokbok över husbyggande. Med enkla ord och anekdoter följer vi husets tillblivelse. En bok för dig som drömmer om att bygga hus och den som älskar arkitektur & design.

Gert Wingårdh är hyllad och odiskutabelt en av våra största arkitekter. Han är den ende arkitekt som fått Kasper Salin-priset fem gånger, 1999 utsågs han även till hedersdoktor vid Chalmers. SAND är den andra boken av fem.

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
200
Material
Papper
Mått
28,5 x 22,5 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Bokförlaget Langenskiöld
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bokförlaget Langenskiöld är ett litet, personligt förlag som ger ut kvalitetsböcker med hjärta och spets inom konst, kultur, samhälle, barn & ungdom. Deras böcker är vackra och viktiga och håller hög språk- och tryckkvalitét. ...

Läs mer

Bokförlaget Langenskiöld