Pagina förlag Bok Smoothiebowls

135 kr
Den här produkten finns i lager

Smoothie + topping = en hälsosam och färgrik frukost! I Smoothiebowls hittar du fler än 65 läckra alternativ till en vanlig müslifrukost. Upptäck superlivsmedlen och de hälsosamma tillbehören som kan varieras dag för dag. Boosta kroppen med energi och fyll på förråden av vitaminer och mineraler. Fyll en skål med en näringsrik smoothie och toppa med smakrika frukter, bär och krispig granola. Känn dig mätt och tillfreds länge!

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
159
Material
Papper
Mått
21,5 x 15,5 cm
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag