Pagina förlag Bok Sabba den här boken

145 kr
Tillfälligt slut i lager online

Har du försökt att skriva dagbok? Svårt att komma igång - och framför allt att fortsätta? Med Sabba den här boken får du all hjälp du behöver! Boken är fylld med uppslag och utmaningar att vidareutveckla. Du får använda alla förmågor du besitter, även de sämsta. För att dekorera sidorna – eller förstöra dem!

Konstnären och illustratören Keri Smith bjuder på knäppa och kreativa utmaningar. Hon inspirerar dig att färdigställa en egen, helt unik bok. Klipp hål i sidorna. Klistra in bilder. Färga sidorna med kaffe. Engagera även dina destruktiva sidor i skrivandet. Sök dina egna uttryck!

Bestsellern Wreck This Book Denna har nu äntligen kommit på svenska! Boken har blivit en internationell succé och har skapat en helt ny genre av interaktiva böcker som bjuder in läsaren till en spännande kreativ process.

Det spelar ingen roll var du börjar eller slutar. Överallt finns det något kul och intressant att göra. Med denna bok kommer du att utforska din egen kreativitet.

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
224
Material
Papper
Färg
Svart
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag