Bok My Residence Nr 4

229 kr
Den här produkten finns i lager
My Residence nr 4 är det fjärde numret av en årlig publikation från tidningen Residence, där läsaren får följa med hem till olika skandinaviska hem och kreativa studios i en och samma publikation. Formatet är ett så kallat "bookazine", en blandning mellan bok och magasin, vilket behandlar de senaste trenderna inom ny svensk inredning, arkitektur och design. Texten är på engelska och bjuder på så sätt in den internationella läsaren.

Bookazinet ges ut årligen under möbelveckan i februari, och går i bräschen för alla som är intresserade av svensk inredning, design och arkitektur. Välkommen att följa med på resan!

För den fjärde utgåvan besöker vi hemmet hos 17 kreativiteter i Norden, belyser ny skandinavisk design och diskuterar vikten av en platser för nedvarvning. Vi tittar på erfarenhetsekonomin och hur den påverkar designindustrin, och vi besöker ett museum som firar utmärkt hantverk och modern design.

Mitt residens leder dig genom att bo i Skandinavien från Köpenhamns förorter till den svenska landsbygden.
Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
172
Material
Papper
Volym
804 gram
Mått
22 x 28 cm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.