Bok My Residence nr 3

189 kr

149 kr

Den här produkten finns i lager

My Residence nr 3 är det tredje numret av en årlig publikation från tidningen Residence, där läsaren får följa med hem till olika skandinaviska hem och kreativa studios i en och samma publikation. Formatet är ett så kallat "bookazine", en blandning mellan bok och magasin, vilket behandlar de senaste trenderna inom ny svensk inredning, arkitektur och design. Texten är på engelska och bjuder på så sätt in den internationella läsaren.

Bookazinet ges ut årligen under möbelveckan i februari, och går i bräschen för alla som är intresserade av svensk inredning, design och arkitektur. Välkommen att följa med på resan!

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
145
Material
Papper
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.