Kakao förlag Bok Livet: så funkar det!

139 kr
Den här produkten finns i lager
Dagen du längtat efter så länge är äntligen här: studenten!

Härligt, tycker du kanske. Men det är förenat med en hel del krav och förpliktelser att vara vuxen. Och val - du måste lära dig att välja och fatta beslut. Det bästa med att vara vuxen är så klart att du får bestämma allt själv. Men detta kan också vara det svåraste, eftersom en i dagens samhälle ställs inför otaliga val hela tiden.

Thomas Björklund har skrivit en överskådlig guide över de vanligaste utmaningarna du ställs inför som nybliven vuxen.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Blå
Designer
Kakao förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framförallt av kokböcker. Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla...

Läs mer

Kakao förlag